dilluns, 8 de juliol del 2013

PRESENTEM EL NOSTRE OBSERVATORI AL CCCB

 
Ha arribat el moment de fer la nostra presentació en societat, i ho fem de la ma del CCCB (gràcies!) i de l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya (ICD), que ens ha donat des del començament el seu suport (moltes gràcies també!).
Serà el DIMECRES 17 DE JULIOL, a les 19 hores, a l'Aula 1 (1er pis) del CCCB (c/ Montalegre 5) de Barcelona.

També aprofitarem per presentar el nostre 1er Informe: "TENEN VEU LES DONES AL PERIODISME D'OPINIÓ?", redactat amb la col·laboració de l'Associació de Dones Periodistes (ADPC) i on fem un retrat de la insuficient representativitat de les dones als espais d'opinió d'àmbit català de premsa escrita, ràdio i televisió.

Comptarem amb la presència de MONTSERRAT GATELL (presidenta de l'ICD), CAROLINA BARBER (presidenta de l'ADPC) i de les periodistes PATRÍCIA GABANCHO i EVA PERUGA (defensora de la igualtat de "EL Periódico de Catalunya"). I també de Mª Àngels Cabré, directora de l'OCG.
Tots i totes els que creieu fermament en la paritat, i en la necessitat de que las veus de la opinió siguin plurals també en matèria de gènere, esteu convidats. Us esperem!