dissabte, 6 de desembre del 2014

DONES I HOMES A LA INDÚSTRIA CULTURAL









Aquesta setmana l'OCGènere participarà en el Seminari "Mujeres y hombres en la industria cultural española (literatura i artes visuales)", que tindrà lloc els dies 9 i 10 de desembre a Madrid, a la Biblioteca Nacional. Ho farem amb la conferència de Mª Àngels Cabré titulada POR UNA CULTURA COMPARTIDA: GUÍA DE BUENAS PRÁCTICAS. Serà dimarts 9 a les 19h.
El Seminari és la presentació d'un projecte d'investigació que s'ha dut a terme des de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Complutense de Madrid, que ha estat dirigit per Fátima Arranz, co-directora del Master Universitari de la UCM en Igualtat de Gènere en les Ciències Socials. Compta també amb la col·laboració de MAV (Mujeres en las Artes Visuales) i de Clásicas y Modernas (Associació per a la Igualtat de Gènere en la Cultura).
Aquest estudi vol posar sobre la taula la informació estadística sobre les desigualtats entre homes i dones als citats àmbits de la cultura. Ha estat realitzat per un grup multidisciplinari de professionals i inclou també la proposta de bones pràctiques destinades a assolir un equilibri entre els gèneres.

Per a més informació, consultar el programa aquí.
I aquí teniu el vídeo amb la conferència (anar a les 3,10h).