dilluns, 1 de juliol de 2013

SALVEM EL PROGRAMA "CONTINUARÀ"

 
Hi ha llocs emblemàtics per a la cultura d'un país. A Catalunya en tenim un quants: des del Monestir de Monterrat (on treballen savis com Lluís Duch) fins el CCCB i l'Arts Santa Mònica, on lamentablement el regnat de la seva ànima, Vicenç Altaiò, acabarà aviat. I hi ha llocs no físics però igualment reals. Un d'ells és el programa de TVE Catalunya "CONTINUARÀ", que fa 17 temporades que es dedica amb gran professionalitat i excel·lent acollida a prendre la temperatura cultural del que es fa i desfà a casa nostra en àmbits com la música, les arts escèniques i plàstiques, la literatura... Una cita setmanal ineludible, en català, dirigida per la gran MONTSE MOMPÓ (la Isona Passola de la televisió, siguem clars...).
L'OCG està amb la cultura i amb la seva difusió, i és per això que no podem permetre que espais com aquests caiguin a conseqüència de retallades que no tenen en compte les necessitats culturals d'una ciutadania que vol seguir escoltant música, llegint llibres, anant a veure espectacles de teatre i dansa... Una ciutadania que mereix una bona informació cultural.
Si vols que "CONTINUARÀ" no tanqui i que torni a emetre's al setembre, signa la petició VOLEM QUE CONTINUÏ EL CONTINUARÀ!