divendres, 31 de gener del 2014

L'OCG AMB EL TREN DE LA LLIBERTAT

Les xarxes socials treuen fum i en les darreres setmanes milers de correus electrònics han viatjat per donar suport a la iniciativa que els col·lectius feministes d'Astúries (LES COMADRES i MUJERES POR LA IGUALDAD DE BARREDOS) van posar en marxa:combatre la proposta de llei de Gallardón contra l'avortament amb un viatge reivindicatiu a Madrid seguit d'una manifestació.

PILAR AGUILAR, especialista en gènere i cinema, va tenir la brillant idea de recollir el suport de les dones de la cultura per aquesta iniciativa tan necessària. I l'OCG no va dubtar en participar-hi. En total es van poder sumar en pocs dies 1.150 signatures de dones de la literatura, el teatre, el cinema, les arts plàstiques, la docència...
Consulta aquí la llista de les signants.
A l'OCG ens alegra haver pogut reunir un 10% de les signatures!

A les dones de la cultura d'arreu de l'Estat que han signat el manifest, s'han sumat les companyes de CIMA (Asociación de mujeres cineastas y de medios audiovisuales), que enregistraran el viatge que arrancarà des de diferents punts de la geografia, Catalunya inclosa, i deixaran testimoni en un reportatge.
Per a més informació, consulteu el web de El tren de la libertad.