dilluns, 24 de febrer de 2014

"QUIN FUTUR VOLS?": EL 7 DE MARÇ HO SABREM

 
Amb motiu del Dia de la Dona 2014, que aquest any cau en dissabte, ens trobarem les dones de la cultura i els amics i les amigues que ens vulguin companyar el 7 DE MARÇ al HALL de la 2ª planta del CCCB (c/Montalegre 5, Barcelona), de 18 a 21 hores, per a celebrar que les dones segueixen el seu imparable camí cap a un futur compartit. (Al final no serà a l'Arxiu, tal com diu la invitació...).

Però en aquests temps regirats, en què l'amenaça de la pèrdua de llibertats sembla real i en els que a un elevat nombre de persones se'ls neguen drets fonamentals, la pregunta és... què volem les dones de la cultura de cara al futur?
I és per això que aquella tarda, gràcies a les companyes de CIMA, enregistrarem el vídeo "QUIN FUTUR VOLS?". Si ets dona i treballes a algun sector cultural, tindràs 1 minut per expressar davant de la càmera els teus desitjos de futur.
Brindarem amb Moritz!!!

Organitzen: OCGènere (Observatori Cultural de Gènere), CIMA (Asociación de Mujeres Cineastas y de Medios Audiovisuales) i MAV (Mujeres en las Artes Visuales).
Col·laboren: CCCB, Ajuntament de Barcelona (Regidoria de la Dona), Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull)...... i Moritz.